ERVIS KUSHI; Vlorë – Fotoalbumi 📸 nga nisja e

Vlorë – Fotoalbumi 📸 nga nisja e Seminarit të XVI të Gjuhës Shqipe 🔤 dhe Kulturës Shqiptare 🇦🇱 me 150 mësues nga diaspora, të cilët i kanë kushtuar të gjithë pasionin e tyre fëmijëve 👧🏼👦 shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të 🌍 botës.
Së bashku me homologen dhe miken time nga 🇽🇰 Kosova, znj. Arbërie Nagavci, ju shprehim mirënjohjen 🙏 tonë më të thellë për kontributin tuaj të çmuar dhe shembullin e frymëzimit që përfaqësoni tek çdo shqiptar, për të ruajtur jo vetëm gjuhën, por edhe vlerat dhe krenarinë kombëtare 🇦🇱 tek fëmijët e diasporës.
Të gjitha reagimet:

Ti dhe 13 të tjerë

1
Pëlqej

Komento
Ndaj

ë Gjuhës Shqipe 🔤 dhe Kulturës Shqiptare 🇦🇱 me 150 mësues nga diaspora, të cilët i kanë kushtuar të gjithë pasionin e tyre fëmijëve 👧🏼👦 shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të 🌍 botës.

Së bashku me homologen dhe miken time nga 🇽🇰 Kosova, znj. Arbërie Nagavci, ju shprehim mirënjohjen 🙏 tonë më të thellë për kontributin tuaj të çmuar dhe shembullin e frymëzimit që përfaqësoni tek çdo shqiptar, për të ruajtur jo vetëm gjuhën, por edhe vlerat dhe krenarinë kombëtare 🇦🇱 tek fëmijët e diasporës.
1