ADS

Isuf Ismaili: Aleksandër Çipa me veprën e tij peshon në tabanin atdhetar

Isuf Ismaili: Aleksandër Çipa poet, analist, gazetar, publicist e njeri i shkëlqyer dhe përurimi i librit të tij Para pak ditësh në bibliote...

Isuf Ismaili 31 Dhjetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Në Zyrih të Zvicrës u përurua libri i Aleksandër Çipës “Dheas të fjalës” 

Vaxhid Sejdiu: Në Zyrih të Zvicrës u përurua libri i Aleksandër Çipës “Dheas të fjalës” Shkruan: Vaxhid Sejdiu Libri “Dheas të fjalës” është...

Isuf Ismaili 30 Dhjetor, 2023

Isuf Ismaili: Jehona e festave të nëntorit përhapet edhe në dhjetor

Isuf Ismaili: Jehona e festave të nëntorit përhapet edhe në dhjetor Profesor Vaxhid Sejdiu e mësimdhënëse Qefsere Sejdiu, arritën dhe mbollë...

Isuf Ismaili 18 Dhjetor, 2023

Isuf Ismaili: “Shkolla Shqipe” – Zvicër hap dyert edhe në pikën shkollore në Pratteln të kantonit të Base...

Isuf Ismaili: “Shkolla Shqipe” – Zvicër hap dyert edhe në pikën shkollore në Pratteln të kantonit të Baselland “Shkolla Shqipe” në Zvicër ës...

Isuf Ismaili 16 Nëntor, 2023

Isuf Ismaili: Në “SHKOLLËN SHQIPE” – Zvicër, në Nidergösgen, të kantonit Solloturn, bilbilat e gjuhës so...

Isuf Ismaili: Në “SHKOLLËN SHQIPE” – Zvicër,  në Nidergösgen, të kantonit Solloturn, bilbilat e gjuhës sonë filluan ta cicërojnë shqipen e b...

Isuf Ismaili 16 Nëntor, 2023

Isuf Ismaili: Një pritje e ngrohtë për mësimdhënësit e “Shkollës Shqipe” në Ambasadën e Shqip...

Isuf Ismaili: Një pritje e ngrohtë për mësimdhënësit e “Shkollës Shqipe” në Ambasadën e Shqipërisë në Zvicër Gjuha shqipe është ...

Isuf Ismaili 05 Nëntor, 2023

Isuf Ismaili: Poema ”Nënë Shqipëri” e Dritëroit është prush i pashuar atdhetarizmi

Isuf Ismaili: Poema ”Nënë Shqipëri” e Dritëroit është prush i pashuar atdhetarizmi  Vështrim letrar për poemën:“Nënë Shqipëri” të Dritëro Ag...

Isuf Ismaili 14 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Dritëroi mishëroi në shpirtin dhe në veprën e tij atdhedashurinë

Vaxhid Sejdiu: Dritëroi mishëroi në shpirtin dhe në veprën e tij atdhedashurinë   Kushtuar Dritëro Agollit, me rastin e 92-vjetorit të lindj...

Isuf Ismaili 13 Tetor, 2023

Valon Gashi: Nderim e përulje para figurës së shkrimtarit të shquar Dritëro Agolli

Valon Gashi: Nderim e përulje para figurës së shkrimtarit të shquar Dritëro Agolli Sekretar i Parë i Ambasadës së RSH-së në Bernë – Zv...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura