ADS

ELONA AGOLLI: Profesor Vaxhidi zgjodhi poetin e tij të zemrës – Dritëroin

ELONA AGOLLI FONDACIONI KULTUROR “DRITËRO AGOLLI” Tiranë, më 29 shtator 2023 Të dashur nxënës dhe prindër, Shumë i dashur prof. Vaxhidi, Të ...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim humanizmi

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim  humanizmi   (Përmbledhje shkrimesh e vlerësimesh në nderim të jetë...

Isuf Ismaili 04 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli   Më, 1 tetor 2023 përjetuam kënaqë...

Isuf Ismaili 03 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare

Një varg, një këngë, një tufë lule për Dritëroin.. Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare Vaxhid  S...

Isuf Ismaili 29 Shtator, 2023

Vaxhid Sejdiu: Gjuha shqipe përhap rrezet e saja kudo ku mësohet e shkruhet (Hapet një pikë shkollore  ed...

Vaxhid Sejdiu: Hapet një pikë shkollore  edhe në Bad – Zürzach të Kantonit të Aargaut Dhe sot, lirisht mund të thuhet se angazhimi i veprimt...

Isuf Ismaili 11 Shtator, 2023

Lumnie Klinaku: Liliana Bregaj, një nga mësimdhënëset e reja në mesin tonë

Liliana Bregaj është mësuse e re në mesin tonë, në mesin e shumë mësimdhënësve që punojmë e veprojmë për të përhapur dritën e diturinë te fë...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

VAXHID SEJDIU: Si ta organizojmë një pikë shkollore

Në seminarin e XVI Mbarëkombëtar me Mësuesit e Gjuhës Shqipe dhe të Kulturës Shqiptare në Diasporë, të organizuar nga data 30 korrik – 2 gus...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Përfundimet e Seminarit XVI

Mbylli sot punimet katër ditore Seminari i XVI mbarëkombëtar me mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë, i cili u organi...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Punimet e Ditës së dytë të Seminarit të XVI-të

Punimet e Ditës së dytë të Seminarit të XVI-të mbarëkombëtar me mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë. 31. Korrik 2023...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura