ADS

Faleminderit Shtëpisë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano

Nxënësit e shkollës shqipe në Regensdorf, të kantonit të Zyrihut falënderojnë Shtëpinë Botuese “Shkronjë pas shkronje” dhe z. Roland Çano pë...

Shkolla Shqipe 20 Maj, 2022

Doli numri i gjashtë i revistës „Bashkimi“ në Uster të Zvicrës

Numri gjashtë i revistës “Bashkimi”, revistë e Shoqatës Kulturore Shqiptare “Bashkimi” në Uster të Zvicrës Dhjetori solli edhe numrin e radh...

Vaxhid Sejdiu 09 Prill, 2022

Portreti i Gjeneralit!

Jashar Salihut   Hije rëndë Fjalë pak Ashtu si në legjendë, Rrudhat si rrugët e Kosovës, Sytë si yje drite Që ndriçojnë Atdheun.  ...

Vaxhid Sejdiu 09 Prill, 2022

Më Pesëmbëdhjetë Janar!

(Në ditën e Gjenocidit në Kosovë) Më Pesëmbëdhjetë Janar, Të gjitha plagët bëhen bashkë Dhe krijojnë hartën e ndërgjegjes njerëzore Me emrin...

Vaxhid Sejdiu 09 Prill, 2022

Doli nga shtypi libri “Shkolla Shqipe në Kantonin e St. Gallenit, vatër e bashkimit kombëtar” i mësuesit ...

Me rastin e 30 – vjetorit të Shkollës Shqipe në Kantonin e St. Gallenit mësuesi Vaxhid Sejdiu iu bëri një dhuratë nxënësve, kolegëve dhe pri...

Vaxhid Sejdiu 09 Prill, 2022

Isuf Ismaili: Një vepër e shkëlqimit arsimor dhe frymëzimeve atdhetare

Të shtunën në mbrëmje, më 11 shtator 2021 në qytetin Zyrih të Zvicrës u bë përurimi i librit të Vaxhid Sejdiut: “Shkolla shqipe në Kantonin ...

Isuf Ismaili 16 Shtator, 2021
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura