ADS

Shkolla Shqipe – Zvicër: Hapet pika shkollore në Dulliken të kantonit të Soloturnit

Shkolla Shqipe – Zvicër Veprimtaria dhe përkushtimi për të hapur sa më shumë shkolla në gjuhën shqipe shkruhet në faqet e librit të je...

Shkolla Shqipe 25 Janar, 2024

Isuf Ismaili: Jehona e festave të nëntorit përhapet edhe në dhjetor

Isuf Ismaili: Jehona e festave të nëntorit përhapet edhe në dhjetor Profesor Vaxhid Sejdiu e mësimdhënëse Qefsere Sejdiu, arritën dhe mbollë...

Isuf Ismaili 18 Dhjetor, 2023

Isuf Ismaili: Poema ”Nënë Shqipëri” e Dritëroit është prush i pashuar atdhetarizmi

Isuf Ismaili: Poema ”Nënë Shqipëri” e Dritëroit është prush i pashuar atdhetarizmi  Vështrim letrar për poemën:“Nënë Shqipëri” të Dritëro Ag...

Isuf Ismaili 14 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli   Më, 1 tetor 2023 përjetuam kënaqë...

Isuf Ismaili 03 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare

Një varg, një këngë, një tufë lule për Dritëroin.. Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare Vaxhid  S...

Isuf Ismaili 29 Shtator, 2023

Hapet pika shkollore në Dällikon të Kantonit të Zyrihut!

Fillimi i Vitit të Ri Shkollor 2023/24 solli buzëqeshje në fytyrat e fëmijëve shqiptarë në Dällikon të Kantonit të Zyrihut.   Të martën  me ...

Shkolla Shqipe 31 Gusht, 2023

Lumnie Klinaku: Liliana Bregaj, një nga mësimdhënëset e reja në mesin tonë

Liliana Bregaj është mësuse e re në mesin tonë, në mesin e shumë mësimdhënësve që punojmë e veprojmë për të përhapur dritën e diturinë te fë...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Përfundimet e Seminarit XVI

Mbylli sot punimet katër ditore Seminari i XVI mbarëkombëtar me mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë, i cili u organi...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Të dashur mësues/e të “Shkollës Shqipe” në Zvicër,

ILIR GJONI:Të dashur mësues/e të “Shkollës Shqipe” në Zvicër, Duke qënë se mandati im si Ambasador i RSH në Zvicër tashmë ka për...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura