ADS

Vaxhid Sejdiu: Dritëroi mishëroi në shpirtin dhe në veprën e tij atdhedashurinë

Vaxhid Sejdiu: Dritëroi mishëroi në shpirtin dhe në veprën e tij atdhedashurinë   Kushtuar Dritëro Agollit, me rastin e 92-vjetorit të lindj...

Isuf Ismaili 13 Tetor, 2023

Valon Gashi: Nderim e përulje para figurës së shkrimtarit të shquar Dritëro Agolli

Valon Gashi: Nderim e përulje para figurës së shkrimtarit të shquar Dritëro Agolli Sekretar i Parë i Ambasadës së RSH-së në Bernë – Zv...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

Rexhep Rifati: Program madhështor i Shkollës shqipe në Zvicër, kushtuar poetit Dritëro Agollit

Rexhep Rifati:  Program madhështor i Shkollës shqipe në Zvicër, kushtuar poetit Dritëro Agollit Rexhep Rifati:  Program madhështor i Shkollë...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

ELONA AGOLLI: Profesor Vaxhidi zgjodhi poetin e tij të zemrës – Dritëroin

ELONA AGOLLI FONDACIONI KULTUROR “DRITËRO AGOLLI” Tiranë, më 29 shtator 2023 Të dashur nxënës dhe prindër, Shumë i dashur prof. Vaxhidi, Të ...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim humanizmi

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim  humanizmi   (Përmbledhje shkrimesh e vlerësimesh në nderim të jetë...

Isuf Ismaili 04 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli   Më, 1 tetor 2023 përjetuam kënaqë...

Isuf Ismaili 03 Tetor, 2023

“Një varg, një këngë, një tufë lule për Dritëroin”

Të dielën, më 1 tetor 2023, nxënësit e ”Shkollës Shqipe”, organizuan festë të madhe shkollore, në Uster të Kantonit të Zyrihut në Zvicër, në...

Shkolla Shqipe 02 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare

Një varg, një këngë, një tufë lule për Dritëroin.. Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare Vaxhid  S...

Isuf Ismaili 29 Shtator, 2023

Vaxhid Sejdiu: Gjuha shqipe përhap rrezet e saja kudo ku mësohet e shkruhet (Hapet një pikë shkollore  ed...

Vaxhid Sejdiu: Hapet një pikë shkollore  edhe në Bad – Zürzach të Kantonit të Aargaut Dhe sot, lirisht mund të thuhet se angazhimi i veprimt...

Isuf Ismaili 11 Shtator, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura