ADS

Rexhep Rifati: Program madhështor i Shkollës shqipe në Zvicër, kushtuar poetit Dritëro Agollit

Rexhep Rifati:  Program madhështor i Shkollës shqipe në Zvicër, kushtuar poetit Dritëro Agollit Rexhep Rifati:  Program madhështor i Shkollë...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

ELONA AGOLLI: Profesor Vaxhidi zgjodhi poetin e tij të zemrës – Dritëroin

ELONA AGOLLI FONDACIONI KULTUROR “DRITËRO AGOLLI” Tiranë, më 29 shtator 2023 Të dashur nxënës dhe prindër, Shumë i dashur prof. Vaxhidi, Të ...

Isuf Ismaili 05 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim humanizmi

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim  humanizmi   (Përmbledhje shkrimesh e vlerësimesh në nderim të jetë...

Isuf Ismaili 04 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli   Më, 1 tetor 2023 përjetuam kënaqë...

Isuf Ismaili 03 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Gjuha shqipe përhap rrezet e saja kudo ku mësohet e shkruhet (Hapet një pikë shkollore  ed...

Vaxhid Sejdiu: Hapet një pikë shkollore  edhe në Bad – Zürzach të Kantonit të Aargaut Dhe sot, lirisht mund të thuhet se angazhimi i veprimt...

Isuf Ismaili 11 Shtator, 2023

Lumnie Klinaku: Liliana Bregaj, një nga mësimdhënëset e reja në mesin tonë

Liliana Bregaj është mësuse e re në mesin tonë, në mesin e shumë mësimdhënësve që punojmë e veprojmë për të përhapur dritën e diturinë te fë...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

VAXHID SEJDIU: Si ta organizojmë një pikë shkollore

Në seminarin e XVI Mbarëkombëtar me Mësuesit e Gjuhës Shqipe dhe të Kulturës Shqiptare në Diasporë, të organizuar nga data 30 korrik – 2 gus...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Vaxhid Sejdiu: Një reflektim i shkurtër nën hijen e Seminarit të XVI-të Mbarëkombëtar për Mësuesit e Gjuh...

Vlora jonë nuk i thonë vetëm vlonjatët, por i thonë të gjithë ata, të cilët e ndien Vlorën në shpirtin e tyre, në gjakun e tyre. Vlorën e li...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Mirë se vini në Shkollën Shqipe në Zvicër!

          “Kurrë nuk kemi të drejtë të quhemi komb i qytetëruar, sado që të mësojmë gjuhë të huaja, sepse kombi nuk qytetërohet vetëm me mës...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura