ADS

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim humanizmi

Isuf Ismaili: Vepra e Dritëroit është prush atdhetarizmi e shkëlqim  humanizmi   (Përmbledhje shkrimesh e vlerësimesh në nderim të jetë...

Isuf Ismaili 04 Tetor, 2023

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli

Isuf Ismaili: Veprimtari sa kulturore po aq atdhetare për jetën e veprën e të madhit Dritëro Agolli   Më, 1 tetor 2023 përjetuam kënaqë...

Isuf Ismaili 03 Tetor, 2023

SHKOLLA SHQIPE ZUG: Këngë, recitime e veprimtari në kujtim të shkrimtarit Dritëro Agolli

  SHKOLLA SHQIPE ZVICËR – ZUG (CUG): Këngë, recitime e veprimtari në kujtim të shkrimtarit Dritëro Agolli   Vargje, këngë e ...

Isuf Ismaili 02 Tetor, 2023

Vaxhid Sejdiu: Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare

Një varg, një këngë, një tufë lule për Dritëroin.. Recitojnë bilbilat për Dritëroin që dritësoi dhe e dritëson letërsinë shqiptare Vaxhid  S...

Isuf Ismaili 29 Shtator, 2023

Hapet pika shkollore në Dällikon të Kantonit të Zyrihut!

Fillimi i Vitit të Ri Shkollor 2023/24 solli buzëqeshje në fytyrat e fëmijëve shqiptarë në Dällikon të Kantonit të Zyrihut.   Të martën  me ...

Shkolla Shqipe 31 Gusht, 2023

Mbarësi e suksese në mësimet e gjuhës shqipe në Vevey dhe Aigle

Shumë suksese nxënësve dhe mësueses Ardita Abazi Murtezaj në pikat shkollore në Vevey dhe Aigle. Suksese! Shkolla Shqipe Vevey

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Vaxhid Sejdiu: Një reflektim i shkurtër nën hijen e Seminarit të XVI-të Mbarëkombëtar për Mësuesit e Gjuh...

Vlora jonë nuk i thonë vetëm vlonjatët, por i thonë të gjithë ata, të cilët e ndien Vlorën në shpirtin e tyre, në gjakun e tyre. Vlorën e li...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Të dashur mësues/e të “Shkollës Shqipe” në Zvicër,

ILIR GJONI:Të dashur mësues/e të “Shkollës Shqipe” në Zvicër, Duke qënë se mandati im si Ambasador i RSH në Zvicër tashmë ka për...

Isuf Ismaili 27 Gusht, 2023

Ambasadori Ilir Gjoni, falënderon komunitetin për bashkëpunim dhe për lartësimin e prestigjit të shqiptar...

Ambasadori Ilir Gjoni, falënderon komunitetin për bashkëpunim dhe për lartësimin e prestigjit të shqiptarëve në Zvicër Nga Rexhep Rifati -19...

Isuf Ismaili 09 Gusht, 2023
Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura